Evelien Foks

Paragnost, medium en helderziende van het hoogste niveau.

WELKOM OP EVELIEN’S SPIRITUEELADVIES.NL

Wat fijn dat u mij op het web heeft gevonden en deze tekst nu leest! Mijn naam is Evelien Foks en ik heet u nogmaals van harte welkom en verheug me erop om u te mogen helpen. Spiritueel helpen wel te verstaan op een “no-nonsense” manier.

Ik bedoel daarmee dat ik tijdens een fysiek of telefonisch consult al mijn paranormale en mediamieke gaven inzet om direct naar de kern van de zaak te gaan. Dat inzetten doe ik moeiteloos omdat ik met deze goddelijke talenten ben geboren om het werk te doen als medium en paragnost.

Ik ben een hoog opgeleid helderziend medium en reïncarnatiespecialiste. Daarnaast ben ik heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderruikend. Ik kan ook direct contact maken met overleden mensen en dieren en geef in heldere en begrijpelijke taal de boodschappen van hen door. Vertel zelf niet te veel………..ik vertel het u!

Het is mijn taak om zoveel mogelijk mensen en dieren spiritueel te helpen waardoor ze zich letterlijk lichter en in balans gaan voelen. Ik wil ook niet anders en ben heel erg dankbaar dat ik dit werk mag doen! Als u mijn naam aanklikt kunt u uitvoerig lezen op welke manier ik mijn talenten inzet.

Waar bent u naar opzoek?

Waar bent u naar opzoek?
Opzoek naar een manier om antwoord te krijgen over uw vragen? Ik kan u via het spirituele antwoord geven via de onderstaande diensten.

Paragnost Utrecht
Paragnost Tilburg

Evelien aan het werk

Bent u bij de volgende beurs of spirituele reading?

BETROUWBAAR EN EFFECTIEF SPIRITUEEL ADVIES?
Ontdek wat ik voor je kan betekenen!

Opzoek naar waardevolle inzichten en spiritueel advies hoe je jouw toekomst beter kan inrichten? Vraag vrijblijvend een consult aan en bekijk alle services

Vandaag een reading gehad met Evelien. Wat een liefdevol en vrolijk persoon ben je. Was erg fijn om te horen dat mijn moeder ons in contact heeft gebracht. Erg dankbaar voor. De reading heeft mij rust gegeven en op een aantal vragen antwoorden gekregen waar ik heel veel mee kan. Ik ga ook zeker ervaren of die dingen die verteld zijn gaan uitkomen, daar heb ik het volste vertrouwen in en ben daarvan overtuigd. Ik kom zeker bij je terug als het weer nodig mocht zijn. Dankjewel Evelien.

Lisette

Deze paragnos is de beste helderziende van Nederland. Is zuiver en eerlijk. En geeft inzicht in je leven. Alles is tot nu precies uitgekomen op spirituele en toekomst. Echt aanrader. 100 % Betrouwbaar.

C.Vs, Jou Inhoud Komt Hier

Vandaag een reading gehad bij Evelien. Ik hoefde niet te vertellen waarvoor ik werkelijk kwam, ze wist het me allemaal te vertellen. Ik ben blij dat ik mijn antwoord heb gekregen, nu is het tijd om los te laten en helen. Dankjewel Evelien, wij gaan elkaar zeker nog eens zien!

Jennifer

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 09:00 – 21:00
Dinsdag: 09:00 – 21:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
*Zaterdag: 09:00 – 21:00
*Zondag: 09:00 -18:00

* Niet beschikbaar tijdens beursmomenten

LOCATIES

Spirituele consult
Azobe 101,3315 NA, Dordrecht

Spirituele begeleiding
Rivium 2e Straat 32,
2909 LG, Capelle aan den IJssel

CONTACT

GSM: (+31) 640 88 90 82
E-mail:
Evelien@spiritueeladvies.nl

Bedrijfsgegevens
KvK: 24464407
Rekening: NL16RABO 0116522569
BTW-id: NL001142019B22

Copyright © Spiritueeladvies.nl, Dordrecht. Kopiëren door middel van fotokopie, pre-screening of andere duplicatie van onze website of onderdelen is verboden zonder schriftelijke toestemming van ons.