Werkwijze

Spiritueel medium

Van kleins af aan sta ik in contact met overledenen. Het fijne hiervan is dat ik deze overledenen kan begeleiden naar het licht als het nodig is. Ik kan vanuit de kosmos ook contact leggen met overledenen door middel van een naam, achternaam of foto. Tijdens dit contact voel ik de ziel aan en krijg ik de boodschap van hen door. Het is altijd een bijzondere ervaring omdat de overledenen via mij communiceren naar u toe. Het is een ervaring die u zelf moet ondervinden. Heeft u een vraag over een overleden dierbare of wilt u weten hoe het met hen gaat? Maak een afspraak en ik kan uw helpen met de hereniging van uw geliefden.

Helderziende waarnemingen

Helderziende waarnemingen zijn uniek en bijzonder. Met behulp van de engelen krijg ik informatie tekstueel en visueel door die direct leiden naar de kern van de zaak. De boodschappen zijn zeer divers maar ook heel persoonlijk. Vertel zelf niet teveel…….ik vertel het u! Het betreft informatie uit heden, verleden en toekomst. Ten tijde van de reading kunt u mij gerust vragen stellen.

Zielenlezing

Ik mag en kan de ziel openen, waardoor ik alle vorige levens, het huidige en eventuele toekomstige levens kan zien. Zo krijg ik heel zuiver accurate boodschappen uit andere dimensies door. Ik lees als het ware de ziel van de persoon die voor mij zit. De ziel is het krachtveld van wie je bent, een intuïtief proces dat zich in je binnenste afspeelt. Ik kan precies zien en voelen waar iemand écht mee zit en van daaruit geef ik op maat gesneden raad en advies.

Je bent en kunt veel meer dan je denkt!
Door een zielenlezing help ik u om in het reine te komen met traumatische gebeurtenissen.
Met de boodschappen uit de spirituele wereld kan ik het hart te raken, waardoor het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd.

Spirituele Huisreiniging

Bij het energetisch reinigen van uw woning leg ik moeiteloos contact met de geest van overleden mensen en dieren. Ik zie, hoor, voel en ruik letterlijk de dwalende overleden geesten / entiteiten in welke ruimte dan ook en leg daar onmiddellijk contact mee. Ik weet vrijwel altijd waar ze vandaan komen en waarom ze daar zijn. Ik communiceer met ze “in de geest” zoals dat heet. Deze communicatie blijft voor anderen vaak verborgen maar als het om overleden familieleden of andere dierbaren gaat hoort u dat direct van mij. Soms moet er nog een aardse kwestie ter plekke worden opgelost en mag ik daarbij helpen. U hoeft mij daar tevoren niets over te vertellen: ik vertel dat heel gedetailleerd aan u. Andere (negatieve) geesten / entiteiten die niet in uw omgeving thuishoren en het leefgenot verstoren breng ik letterlijk  ”naar huis”. Het is moeilijk om aan “leken” uit te leggen hoe ik dat precies doe, maar ik verzeker u dat ik op dit gebied heel vakkundig en correct te werk ga. Ter plaatse geef ik u deskundig advies  om het aantrekken van negatieve geesten / entiteiten in de toekomst te voorkomen.  Ik heb daadwerkelijk de autorisatie en de kracht om dit allemaal te doen. Ik verzeker u dat ik dat ik écht doe wat ik u hier vertel en het verschil zal voor u op lichamelijk en mentaal vlak ongelooflijk merkbaar zijn! Ik kom meestal alleen, soms met een collega. De kosten bedragen altijd 350,- (inclusief reiskosten) per reiniging. De duur van een reiniging is wisselend maar met een aantal uren tot een dagdeel moet wel rekening worden  gehouden.

Meestal is één reiniging voldoende:  zeer zelden hoef ik terug.

Psychometrie

Alles bestaat uit energie en geen enkele energie gaat verloren. Ook materie bestaat uit energie. Psychometrie is een eeuwenoude methode waarbij iemand de energie van een foto, een naam, of een voorwerp ‘leest’, zonder dat hij of zij de herkomst ervan kent.
Evelien ziet en voelt zo het karakter van diegene aan wie het voorwerp toebehoort of toebehoort heeft, vaak met loepzuivere en opvallende details. Zij krijgt zo ook de specifieke boodschappen door die voor de consultant bedoeld zijn.

U gaat met antwoorden, bevestigingen en goede adviezen weer naar huis, maar bovenal zal de helende kracht van psychometrie u versteld doen staan!

Kinderen

Steeds vaker worden kinderen geboren die “anders” zijn dan anderen. Het zijn dan vaak nieuwetijdskinderen. Nieuwetijdskinderen zijn heel gevoelig en hoog sensitief. Vaak zijn deze kinderen spiritueel, ook ADHD, authisitsche kinderen kunnen hieronder vallen.  Zij voelen verdriet en emoties van anderen om zich heen of zien vaak geesten of entiteiten die wij niet zien.  Vaak weten ouders niet wat er omgaat in hun kind daarom is een goede begeleiding voor ouders en kinderen nodig.

Dieren

Onze huisdieren zijn die dieren waar wij zo graag om geven. Het zijn vaak de dieren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Dieren zijn uiterst gevoelig voor hun omgeving en sferen. Zij kunnen ziek worden op momenten dat het met jou ook niet goed gaat. Vaak weten we niet wat er aan de hand is. Ik kan een rol hierin spelen door aan te geven wat er speelt bij de dieren waar u om geeft. Ik zou ook kunnen aangeven of uw vermiste dier nog terug komt of niet. Wat de kwestie ook mag zijn met dieren, als u vragen heeft dan bent u altijd welkom.

Spirituele lifecoach

Spirituele ontwikkeling is leren leven vanuit je hart en begrijpen waarom u hier bent. Vandaag de dag zijn er veel “spirituele zoekers”, mensen die (al dan niet zonder het te weten) gevoelens van anderen overnemen. Ze zijn regelmatig moe, overbelast, gedeprimeerd, of voelen lichamelijke pijntjes die ze niet direct kunnen thuisbrengen. Deze zoekers voelen zich onbestemd en onbegrepen, wat weer een blokkade opwerpt om erover te praten. Komt u dit bekend voor? Weet dan dat speciaal hiervoor Spiritueel Centrum is opgericht; Spiritueeladvies begeleiding. Een centrum die een begeleiding biedt aan deze zoekers en aan hen die zich al spiritueel bewust zijn.

Neem gerust contact met mij op of bekijk de pagina van Spiritueeladvies begeleiding.

Zou u meer willen weten over mijn gaven of wilt u geholpen worden?

Neem contact met mij op