Kies voor een spirituele huisreiniging door Evelien Fok, spiritueel medium & paragnost omstreken Tilburg

Een spirituele huisreiniging is een zeer effectieve werkwijze die Evelien Fok, spiritueel medium & paragnost in de omgeving van Tilburg en andere steden uitvoert. In een woning wordt in elke ruimte direct contact gemaakt met geesten of entiteiten, waardoor paragnost & spiritueel medium Evelien Foks ook gelijk weet wie of wat ze zijn en waarom ze daar zijn. Ongewenste entiteiten kunnen de weg naar huis geleid worden. Geesten van dierbaren worden ook meteen herkend en dit zal paragnost & spiritueel medium Evelien Foks dan ook gelijk aan u doorgeven.

Advies en duidelijkheid

Geesten of entiteiten kunnen een verstoring in de energie in uw woning veroorzaken. Zo kunt u of iemand anders in het gezin een disbalans op zowel fysiek als mentaal vlak voelen, dat onverklaarbaar is. Als paragnost kan ik in Tilburg en elke andere woonplaats uw huis spiritueel reinigen, waardoor u zeer spoedig een verandering merkt. U zult hierdoor namelijk begrijpen ‘wie’ er in uw huis verblijft en waarom en eventueel kan ik hen de weg naar hun eigen bestemming leiden. Tevens leer en adviseer ik u over het aantrekken van negatieve geesten, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. De kosten van een spirituele huisreiniging in Tilburg, Rotterdam, Den Haag of Utrecht, bedraagt altijd 350 euro. Dit is inclusief de reiskosten!

Paragnost Tilburg

Meer rust in huis? Neem eens contact op

Heeft u ook interesse in een huisreiniging van Evelien Foks, spiritueel medium & paragnost in de omgeving van Utrecht of een andere plaats? Of heeft u behoefte aan een telefonisch of skype consult met paragnost Evelien? Neem dan eens contact op voor een afspraak. Dit kan via mail op evelien@spiritueeladvies.nl, middels het contactformulier op de website of telefonisch via 078 – 616 87 60.

Heeft u interesse in de spirituele begeleiding en zou u een sessie willen bijwonen?

Ja, schrijf mij in