Het verlies van een dierbare kan erg vervelend zijn, zeker wanneer u het gevoel heeft de zaken met deze persoon nog niet te hebben afgesloten. Als paragnost in Rotterdam kan Evelien vanuit de kosmos contact leggen met overledenen. Dit doet zij door middel van bijvoorbeeld een naam, achternaam of foto. Aan de paragnost nabij Rotterdam worden boodschappen doorgegeven die leuk, relevant of bijzonder zijn. Op deze manier kunt u toch weer even in verbinding staan met de ziel van de overledene.

Een bijzondere ervaring

Voor elk persoon is het contact met overledenen weer anders, daarom is het keer op keer een unieke en bijzondere ervaring. Tijdens het consult kunt u uw vragen stellen aan de overledene, of te weten komen hoe het met hen gaat. Paragnoste Evelien zal de ziel aanvoelen en zo contact leggen.

Bel of mail paragnoste Evelien

Wilt u ook in contact komen met dierbare overledenen? Heeft u behoefte aan een zielenlezing, een spirituele huisreiniging of wilt u bijvoorbeeld begrijpen wat er in uw huisdier omgaat? U kunt altijd een afspraak maken met een paragnost in de buurt van Rotterdam, Evelien helpt u graag verder. Tegen welke situatie u ook aanloopt, een paragnost kan in de meeste gevallen een uitkomst bieden. Ook wanneer u op zoek bent naar een paragnost in Breda, Tilburg of Utrecht. Neem eens contact op via evelien@spiritueeladvies.nl of bel naar 078 – 616 87 60.

Paragnost Rotterdam

Heeft u interesse in de spirituele begeleiding en zou u een sessie willen bijwonen?

Ja, schrijf mij in