Heeft u behoefte aan een zielenlezing van Evelien Foks, spiritueel medium en paragnost in Breda en omstreken?

De ziel is een krachtveld van degene die u werkelijk bent. Het is de intuïtie die zich binnen in jou afspeelt. Door een zielenlezing kan ik als paragnost voor Breda en omstreken zien waaruit dit voor u bestaat en u daarmee helpen. Doordat ik de ziel kan openen en lezen, kan ik vorige, huidige en toekomstige levens zien en u hierover informeren. Dit is informatie die bij mij binnenkomst via andere dimensies, waardoor de ervaring voor u ongetwijfeld uniek zal zijn.

Professionele begeleiding

Van Evelien Foks, spiritueel medium & paragnost in Breda en omstreken krijgt u professionele begeleiding op spiritueel gebied. Ik kan u laten zien waartoe u werkelijk in staat bent. Zo kunt u bijvoorbeeld in het reine komen met traumatische ervaringen en wordt door middel van informatie uit de zielenlezing uw zelfherstellend vermogen geprikkeld en geactiveerd. U zult al snel verbetering op zowel mentaal als fysiek vlak ervaren. Als paragnost & spiritueel medium in Breda en omstreken kan ik tevens professionele begeleiding bieden op andere vlakken, zoals:

  • Het afweren van negatieve energieën, geesten/entiteiten
  • Het begrijpen van wat er omgaat in uw huisdier
  • Het contact leggen met overleden dierbaren
  • Bewustwording van uw spirituele gaven

Mijn werkwijze is moeilijk uit te leggen, omdat mijn handelingen vaak plaatsvinden op andere niveaus, dan degene die voor het blote oog waarneembaar zijn. Echter kan ik u altijd verzekeren dat ik legitieme informatie binnen krijg en aan u doorspeel en op correcte wijze mijn werkzaamheden uitvoer.

Paragnost Breda

Vraag naar de mogelijkheden

Zoekt u een paragnost in omgeving Tilburg of Breda? Heeft u misschien behoefte aan een spirituele huisreiniging of wilt u een zielenlezing meemaken? Vraag eens naar de mogelijkheden van paragnost Evelien. U kunt contact opnemen middels een van de volgende wegen: telefonisch op evelien@spiritueeladvies.nl, of eenvoudig online via het contactformulier op de website.

Heeft u interesse in de spirituele begeleiding en zou u een sessie willen bijwonen?

Ja, schrijf mij in