Evelien Foks
Evelien Foks

Wie is Evelien Foks?

Ik ben als helderziend medium geboren op 5 mei 1955 in Den Haag. Ik ben ook helderhorend, helderwetend, heldervoelend en helderruikend. Bovendien ben ik hoog gespecialiseerd op het gebied van reïncarnatie en dat is écht een specifieke gave waarmee ontzettend weinig mediums zijn toegerust. Met deze gave kan ik moeiteloos contact maken met de ziel van (overleden) mensen en dieren.

Ik mag en kan de ziel openen, waardoor ik alle vorige levens, het huidige en eventuele toekomstige levens kan zien. Zo krijg ik heel zuiver accurate boodschappen uit andere dimensies door. Ik lees als het ware de ziel van de persoon die voor mij zit. De ziel is het krachtveld van wie je bent, een intuïtief proces dat zich in je binnenste afspeelt. Ik kan precies zien en voelen waar iemand écht mee zit en van daaruit geef ik op maat gesneden raad en advies.

In al mijn ontmoetingen ben ik heel direct, open en eerlijk, maar bovenal  probeer ik inspirerend en bemoedigend naar ieder mens te zijn. Indien u behoefte voelt aan een persoonlijk consult, aan een periode van begeleiding of voor andere vragen, nodig ik u van harte uit contact op te nemen.

Hieronder vindt u mijn spirituele kwaliteiten om u te helpen met de vragen of problemen die u tegenkomt in uw leven


  • Helderziend, voelend, wetend, horend/ruikend

  • Magnetiseren

  • Reïncarnatie specialist

  • Contact met overledenen

  • Huisreiniging

  • Zielenlezing

  • psychometrie

  • Toekomst voorspelling

Wat kan ik voor u betekenen?

Onverklaarbare lichamelijke klachten?

U bent al bij verschillende professionele hulpverleners geweest maar tot nu toe geen oplossing gevonden van de oorsprong van uw klachten. Ik kan u bewust maken van deze oorsprong zodat dit de kwaliteit van uw leven verbetert.

Wilt u meer weten over uw relatie ( problemen) of uw toekomstige liefde?

Ik kan u antwoord geven vanuit de kosmos over uw relatie of diegene die u nog gaat tegenkomen. Dit geeft inzicht in uw situatie en hoe u hiernaar kunt handelen om de juiste keuzes te maken. Dit kan helpen om de juiste persoon tegen te komen of uw relatie te verbeteren/verbreken.

Hoe zit het met een baan of financiële zekerheid?

Ik kan u een spiritueel antwoord geven op deze vragen. Wat gaat er gebeuren op het gebied van werk of financiën? Ik kan uw toekomst zien/ aanvoelen.

Ik zou wel eens willen weten wat mijn dierbare overledenen te zeggen hebben?

Ik sta in contact met de goddelijk wereld, kan u de boodschap doorgeven van diegene die overleden zijn. U krijgt het gevoel alsof die persoon er weer even is. 

Ik heb het idee dat er in mijn huis onverklaarbare dingen gebeuren?

Het zou zomaar kunnen zijn dat u geesten of entiteiten in huis heeft. Ik kan met huisreiniging helpen deze geesten of entiteiten naar het licht te brengen zodat u weer een rustig gevoel krijgt in uw eigen huis.