Een consult van hoog niveau

U bent geïnteresseerd in een Telefonische consult? Wat kunt u verwachten? Het woord consult klinkt heel zakelijk, terwijl het meer een één-op-één gesprek is waarbij ik u helpende & begeleidende informatie geef over zaken die in uw leven een rol spelen. Of het nu gaat om uw relatie, financiële situatie, werk, overledenen, reïncarnatie, levensvragen of de toekomst, ik geef u antwoord zonder dat u ernaar hoeft te vragen. U zal een ervaring rijker zijn na dit consult. Een moment waarop u een stuk wijzer en bewuster wordt.

Omdat het om een dienst op afstand gaat zijn er een aantal stappen die u kunt volgens zodat alles goed verloopt:

  1. Vul het onderstaand formulier volledig mogelijk in.
  2. Na verstuurt te hebben krijgt u van mij binnen 24 uur een reactie met de betalingsmogelijkheden, de dag en tijdstip voor een belafspraak.
  3. Na een succesvolle betaling krijgt u van mij een betalingsbevestiging en nogmaals de tijd en datum voor onze balafspraak.

Consult kort

40,-per gesprek
  • consult van 30 minuten

Consult lang

75,-per gesprek
  • consult van 60 minuten

Contactformulier

Vul de onderstaande formulier in om een afspraak te maken voor een telefonisch consult. Maak een keuze welk consult u wilt en wat voor u het beste uitkomt in de week en welk dagdeel. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord via e-mail over de afspraak & betaalmogelijkheden. U kunt mij bereiken op 06-40889082.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Welk consult kiest u?
Telefonisch Consult kort ( €40,-)Telefonisch Consult lang (€75,-)

Op welke dag(en) komt het voor u het beste uit?
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag

Welk dagdeel komt voor u het beste uit?
In de ochtendIn de middagIn de avond

Heeft u nog een vraag?