Spirituele begeleiding is er voor diegene waarbij spiritualiteit een (centrale) rol speelt of gaat spelen in hun leven. De begeleiding van Medium en -Paragnost Evelien Foks geeft u de steun om uw spiritualiteit te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Het maakt niet uit of u net bewust bent geraakt van uw spiritualiteit of dat u al in ontwikkeling bent, u kunt altijd terecht om het “juiste” spirituele pad te volgen.

Medium en Paragnoste Evelien Foks werkt zuiver vanuit haar ziel en gevoel. Dit is ook de essentie van de spirituele begeleiding. Het werken vanuit jouw ziel en gevoel. Dit gebeurd zonder gebruik van hulpmiddelen zoals Tarrot, stenen of pendels.  Het is de bedoeling dat u werkt vanuit uw eigen kracht. Tijdens de spirituele begeleiding komt u in aanraking met andere mensen die ook hun spirituele ervaringen delen. Dit zorgt ervoor dat er mogelijkheden zijn tot spirituele ontwikkeling en bewustwording.

Heeft u interesse in de spirituele begeleiding en zou u een sessie willen bijwonen?

Ja, schrijf mij in

Balans

Balans is een zekere stabiliteit, het overzicht hebben op en je evenwichtig voelen in hoofd en hart. Het is het begrijpen dat je geen invloed hebt op zaken die buiten je gebeuren, maar dat je wel een keuze hebt in hoe je daar in je binnenste mee omgaat.

Zij, die naast hun aardse leven, op welke manier dan ook “aangeraakt” zijn door de spirituele wereld, dragen in hun dagelijks leven een extra portie aan energieën, gevoelens, gedachten en ideeën met zich mee. Mensen die zich hiervan bewust zijn zetten die spiritualiteit, al dan niet beroepshalve, vaak in voor anderen. Zij zijn in het algemeen in balans. Een veel groter deel voelt zich een spiritueel zoeker, zich niet bewust van de grote invloed van de geestelijke wereld. Deze groep voelt zich vaak onbegrepen, onevenwichtig en verward, wat weer een blokkade opwerpt om erover te praten.

Evelien Foks biedt een uitstekende begeleiding is dit bewustwordingsproces. Een begeleiding die naar begrip en harmonie leidt, naar uitleg van hoe de spirituele invloeden in het dagelijks leven op een goede manier kunnen worden geïntegreerd.

U gaat de volle rijkdom van toegepaste spiritualiteit voelen en ontdekken en…..voelt zich in balans!

Begeleiding als groepsproces

De begeleiding wordt gegeven aan groepen van maximaal 12 personen.
Heel bewust is gekozen voor een groepsproces, waarbij een ieder zijn of haar eigen-wijsheid mag inbrengen. We luisteren naar elkaar, vullen elkaar aan, vinden herkenning en geven feedback op stellingen en dagelijkse spirituele problematiek.

Om het persoonlijk bewustwordingsproces zo goed en zuiver mogelijk te laten verlopen, zorgt Evelien ervoor dat alleen écht spirituele personen de begeleiding volgen. En dat heeft een ongelooflijke positieve impact op zo’n groep gelijkgestemden! Gebleken is dat drempels en remmingen gemakkelijk worden losgelaten, zodat uw talenten en gaven de kans krijgen zich te ontwikkelen. U leert uw eigen levensproces beter te verstaan.

De begeleidingsavonden beginnen om 20.00 uur en eindigen om 22.00 uur, waarbij een uitloop niet ongebruikelijk is. De avond wordt opgedeeld in een “gespreksdeel” en een “praktiserend deel”. Voor deelname aan de begeleiding of voor een kennismaking nodigt Medium Evelien Foks u van harte uit contact op te nemen!

Wat kunt u verwachten?

  • Het leren (her)kennen van uw eigen hooggevoeligheid & spiritualiteit
  • Spirituele ontwikkeling op basis van eigen kwaliteiten
  • U leert het spirituele toepassen in zwel privé als werkomgeving
  • Vertrouwen op uw eigen intuïtie en gaven
  • U leert uw eigen balans tussen lichaam en geest te (her)kennen en te behouden
  • Bewustwording van de symbolische betekenissen om ons heen

Inschrijfformulier spirituele begeleiding

Heeft u interesse in een spirituele begeleiding om uw bewustzijn en spiritualiteit te ontwikkelen? Neem contact met mij op via het onderstaande formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord via e-mail om een avond bij te wonen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (zodat ik u kan terugbellen mocht dat nodig zijn)

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties?

Adresgegevens

Adres:
Vlierbaan 20, 2908 LR, Capelle aan den IJssel
Tel:
078 – 616 87 60
Mob:
06 – 40 88 90 82
E-mail:
evelien@spiritueeladvies.nl