Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Spiriworld – Graag willen wij u kennis laten maken met de leukste en meeste sfeervolle paranormale beurs van Nederland!

spiriworldWij van Spiriworld beheren zelf meerdere spirituele groepen op Facebook. Daar hebben wij duizenden volgers die ons er steeds op wezen dat de sfeer op diverse beurzen zo kil en onprofessioneel is. Daarom hebben wij besloten om zelf een beurs te organiseren waar een aantal elementen voorop komt te staan.

Na het succes van de opening van Spiriworld in Zoetermeer is medium en paragnost Evelien Foks ook dit jaar te vinden op Spiriworld Archeon Alphen aan den Rijn. Tijdens deze beurs kunt u mijn stand bezoeken voor een uitgebreide reading, contact met overledenen. Alles om u te helpen met mijn spirituele gaven.

Net als iedere beurs geef ik een gratis lezing. Tijdens deze lezing kunt u een voorwerp meebrengen waar ik u korte informatie over geeft. Dit gaat vooral om persoonlijke voorwerpen. Het mogen ook foto’s zijn van overledenen. Zeg niet te veel.. ik zeg het u. In dit geval zeg ik het u zonder dat u iets hoeft te zeggen

Wilt u meer weten of heeft u interesse in Spiriworld? Bekijk de Facebook pagina van Spiriworld.

Wilt u een consult met mij op de Spiriworld beurs in Archeon Alphen aan den Rijn?  Wees er vooral vroeg bij. In de loop van de dag is het altijd erg druk met soms wachttijden van een paar uur. Ik hoop u snel te zien!

Voeg dit evenement toe aan uw agenda!