Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
  • Paraview, al 20 jaar de bekendste paranormaal beurs van Nederland met vele stands op spiritueel gebied en gratis lezingen.

Evelien Foks ademt spiritualiteit, of het nu hierbij gaat om diepgaande reading of contact met een overleden dierbare, alles staat in het teken om u te helpen. Tijdens deze Paraview beurs in AHOY Rotterdam 0p zaterdag/zondag 03/04 november kunt u bij mij aan mijn tafel komen voor een spirituele reading. De lengte van een reading is ongeveer 15 a 20 minuten per sessie. U mag ook met meerdere personen komen.  Als spiritueel paragnost en medium kan ik u alles vertellen zonder dat u mij van informatie voorziet. Het enige wat ik nodig heb op dat moment is een naam en achternaam, of dit nu van uzelf is of van iemand anders.

Nog niet overtuigd? Kom op zaterdag en zondag om 14:15 in Zaal A de lezingen bezoeken. Tijdens deze lezingen kunt u een voorwerp meebrengen waar ik u korte informatie over geeft. Dit gaat vooral om persoonlijke voorwerpen. Het mogen ook foto’s zijn van overledenen. Zeg niet te veel… ik zeg het u. In dit geval zeg ik het u zonder dat u iets hoeft te zeggen.

Hou de site dus goed in de gaten als u een gratis lezing wilt tijdens de Paraview spirituele beurs in AHOY Rotterdam.

Voeg dit evenement toe aan uw agenda!