Paranormaal Alternatief

24 september - 25 november 2018

Laden Evenementen

Paranormaal Alternatief is hét grootste spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare!

Paranormaal Alternatief: De grootste spirituele beurs van NederlandEvelien Foks ademt spiritualiteit, of het nu hierbij gaat om diepgaande reading of contact met een overleden dierbare, alles staat in het teken om u te helpen! Tijdens deze 2-daagse Paranormaal Alternatief beurs in Rijswijk op zaterdag/zondag 24-25 november 2018 kunt u bij mij aan mijn tafel komen voor een spirituele reading. De lengte van een reading is ongeveer 15 a 20 minuten per sessie. U mag ook met meerdere personen komen.  Als spiritueel paragnost en medium kan ik u alles vertellen zonder dat u mij van informatie voorziet. Het enige wat ik nodig heb op dat moment is een naam en achternaam, of dit nu van uzelf is of van iemand anders.

Nog niet overtuigd? Ik geef tijdens deze beursdagen lezingen. Tijdens deze lezingen kunt u een voorwerp meebrengen waar ik u korte informatie over geeft. Dit gaat vooral om persoonlijke voorwerpen. Het mogen ook foto’s zijn van overledenen. Zeg niet te veel… ik zeg het u. In dit geval zeg ik het u zonder dat u iets hoeft te zeggen.

Wilt u een consult met mij tijdens Paranormaal Alternatief?  Wees er vooral vroeg bij. In de loop van de dag is het altijd erg druk met soms wachttijden van een aantal uur. Ik hoop u snel te zien tijdens deze paranormaal Alternatief beurs!

Kortingscode

Voor deze editie van Paranormaal Alternatief is er een kortingscode gemaakt. Deze code geeft u als bezoeker de mogelijkheid om online een ticket aan te schaffen voor slechts €5,-.
Verspreid deze onder je familie, vrienden en social media kanalen en maak mensen blij met een mooie korting!

De kortingscode is: SPREEKINNOV18.

Voeg dit evenement toe aan uw agenda!