Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Paranormaal Alternatief is hét grootste spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare!

Paranormaal Alternatief: De grootste spirituele beurs van NederlandEvelien Foks ademt spiritualiteit, of het nu hierbij gaat om diepgaande reading of contact met een overleden dierbare, alles staat in het teken om u te helpen! Tijdens deze 2-daagse Paranormaal Alternatief beurs in Rijswijk kunt u bij mij aan mijn tafel komen voor een spirituele reading. De lengte van een reading is ongeveer 15 a 20 minuten.

U kunt alles aan mij vragen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik geef tijdens deze beursdagen lezingen. Tijdens deze lezingen kunt u een voorwerp meebrengen waar ik u korte informatie over geeft. Dit gaat vooral om persoonlijke voorwerpen. Het mogen ook foto’s zijn van overledenen. Zeg niet te veel.. ik zeg het u. In dit geval zeg ik het u zonder dat u iets hoeft te zeggen.

Wilt u een consult met mij tijdens Paranormaal Alternatief?  Wees er vooral vroeg bij. In de loop van de dag is het altijd erg druk met soms wachttijden van een paar uur. Ik hoop u snel te zien tijdens deze paranormaal Alternatief beurs!

Voeg dit evenement toe aan uw agenda!